Uğur nəticəni görməkdir – Nəticə başlanğıcdır.
MB Concept Haqqında
İşimizin əsasını müştəri məmnuniyyəti təşkil edir. MB CONTCEPT bütün əməliyyat və strateji fəaliyyətləri müştəriləri xoşbəxt etməyə yönəldilmişdir. Əsas məqsədimiz yerli kiçik bir müəssisədən qlobal transmilli şirkətə çevrilməkdir. Bütün sahələrdə daha davamlı bir iş qurmağı hədəfləyirik: Exterior dizayın, intryer, xusisi təlimli kadtrlar, qida keyfiyyəti, xidmət, qiymət, icma əlaqələri, təchizatçılar, tərəfdaşlar və hökumət. Dini, mədəniyyəti və inancından asılı olmayaraq (ermənilər daxil deyil) müştərilərimizə və işçilərimizə eyni dərəcədə hörmət edirik. Fəaliyyətlərimizdə xidmətimiz və seçimlərimizin onların rahat olması üçün əlimizdən gələni edirik. Uzunmüddətli strategiyamız “MB CONTCEPT” yerli bir işdən qlobal bir işə çevirmək və dünyada Azərbəycanın yerli “MB CONTCEPT” məsləhətçi və sahibkarlara qida sektoru, otel, mağaza, istirahət mərkəzləri və restoranlar qurulmasına və işlədilməsinə dəstəkolmaqdır.
Təsisçilər
Mübariz Vəliyev
TəsisçiNaliyyətlər:
– G&N Holding – CEO (Nəqşicahan Holdinq)
– Mado Restoranlar Şəbəkəsi – Qida Koordinatoru
– Cest Bon – Senior Manager
– AREGALA – Beynəlxalq Qastronomik Assosiasiyasının vitse
prezidenti
– Amerika və Avropanın «Cooks Without Borders» – MDB
ölkələri, Türkiyə və İran üzrə vitse prezident
– Avropanın Elit Şeflər birliyi – Azərbaycan üzrə rəsmi
direktoru
– ECOLAB – Certificate of Participation / Food Safety / Hygiene
– ARAZ, Spar , Favorit Supermaret şəbəkələrində – İstehsalat
və Gigeniya nəzarət şöbə müdiri.
Bəhruz Bağırov
TəsisçiNaliyyətlər:
– Томск Кондитория – təsisçi və qida koordinatoru;
– Azərbaycan Gənclər Sülh və Təhlükəsizlik İttifaqı – mədəniyyət və
incəsənət üzrə departamentinin sədri (1997);
– ƏƏBAA-nın Kulinariya Birliyi – üzvlük (2014);
– AREGALA – Azərbaycan üzrə vitse prezidenti;
– Amerika və Avropanın «Cooks Without Borders» – Azərbaycan üzrə vitse
prezident
– “ATV Zövq” kulinariya jurnalı – təsisçi (3000 tirajla – 10 buraxılış);
– Suriya Baş Aşpazlar Assosiyasiyası (Kulinarlar Gildiyası) – üzvlük (2016);
– “Sirr” kulinariya jurnalı – təsisçi (3000 tirajla çap olunub; 2013).